Loading...

QUI SOM?

L’Associació Catalana de Dislèxia i Altres Dificultats Específiques (ACD) va ser constituïda el 22 d’abril de 1992 per un grup de pares, mares i professionals preocupats per la situació que les persones amb problemes d’aprenentatge en general o amb dislèxia viuen en el nostre país.

El 6 de maig de 1992 l’ACD va quedar inscrita en el Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya, en la Direcció General de Dret i Entitats Jurídiques del Departament de Justícia, amb el número 13.299.

El 2 de maig de 1992

la nostra Associació va entrar a formar part de l’European Dyslexia Association com a Adherent Member, i el 21 d’abril de 2001 va passar a ser membre de ple dret.

L’ACD vol reunir tots els sectors interessats en el desenvolupament físic i psíquic dels nens i nenes dislèctics, així com les àrees formatives i laborals dels adults i adolescents dislèctics o amb dificultats específiques d’aprenentatge. I també tot el món professional implicat: mestres, professors, neuròlegs, logopedes, pediatres, psicòlegs,..

L’Associació pretén donar resposta a les necessitats educatives i socials de les persones amb dislèxia o amb altres dificultats específiques d’aprenentatge.